Wicanders kurkvloeren zijn erg comfortabel om te gebruiken dankzij de natuurlijke flexibiliteit van kurk. zachter dan hout en harder dan tapijt, is het de perfecte mix om de impact op uw lopen te verminderen, het verlicht been- en rugklachten, maar is stabiel genoeg om uw inspanning bij het lopen te verlagen en verminderd de vermoeidheid

Kurk is een 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar product, afkomstig van de schors van de kurkeik.


Kurk is comfort

Dankzij de meerder lagen in de structuur kunnen onze producten beschikken over exclusieve kenmerken, dankzij de technologie Corktech. De combinatie van natuurlijke en exclusieve kenmerken van kurk, met de constructietechniek van Wicanders levert een ongekend comfort. De structuur van Wicanders-producten zorgt daarbij voor een grote mate van comfort.

De natuurlijke warmte isolerende eigenschappen van kurk maken de Wicanders vloeren erg energie efficient. Bieden u een aangenaam gevoel, zelfs met blote voeten en bieden u het gehele jaar door een optimale vloertemperatuur wat bijdraagt tot het algehele comfort.


Fysiek- / loopcomfort:

De oppervlakte afwerking is speciaal ontworpen voor zwaar belopen toepassingen en heeft een extra harde slijtlaag in de bovenste laag voor verbeterde eigenschappen, zoals kras, slip, schuif en vlekweerstand.


Wicanders Art Comfort:

Een kurkvloer, maar dan anders!
Wicanders Artcomfort is geen traditionele kurkvloer, maar een kurkvloer opgebouwd volgens de aller modernste technieken.

De kurkvloer is opgebouwd uit 5 lagen, een beschermlaag, optische beeldlaag, flexibele isolerende kurklaag, HDF laag en geintregeerde isolerende kurkonderlaag.

De optische "Realistic Surface Technology" de RST afbeeldings technologie maakt het mogelijk om een natuurlijke en authentieke oppervlakte-reproductie tot stand te brengen.

De RST technology is zorgvuldig ontworpen om dessin herhaling op de planken te verlagen, er wordt geen dessin herhaling toegestaan binnen de 20 planken.

Alle Wicanders Artcomfort dessins zijn exclusief. De RST techniek maakt het mogelijk om perfect gelijkende stenen, hout en zelfs een textiel uitstraling in vloeren aan te bieden.

De Wicanders Artcomfort vloer heeft alle voordelen van een kurkvloer behouden als het gaat om warmte-isolatie, geluidreductie en duurzaamheid.

Wicanders Vinyl Comfort De Vinyl vloer met de kenmerken van Kurk:

Authentieke en exclusieve op hout en natuursteen gebaseerde dessins, een symbiose tussen de luxe van vinylvloeren en het comfort van kurk. Mooi, duurzaam, sterk en makkelijk in het onderhoud.