Eens wat anders dan een behangetje of een gestucte muur? Wellicht is de wandbekleding van Your Floor® wel iets voor u. Wandbekleding van Your Floor® is trendy en geschikt voor iedere toepassing. Voor extra warmte in huis is sfeervolle wandbekleding de ideale oplossing. Sta versteld van het resultaat na het plaatsen van dit mooie product!

Wandbekleding brengt sfeer
Een kamer tot leven brengen? De nieuwe trend van dit moment is driedimensionale houten wandbekleding. Hiermee geeft u uw inrichting een geheel nieuwe uitstraling. De 3D wandbekleding van Your Floor® bestaat uit mixed hardwood dat verlijmd is op triplex. Een hele muur met de houten wandbekleding geeft een mooi contrast en versterkt het interieur.

De wandbekleding van Your Floor® geeft een dynamische sfeer aan uw inrichting. De houten wandbekleding geeft rust en een ruimtelijk effect en zorgt voor de nodige akoestische demping. Breng deze warme toevoeging nu ook aan in uw huis bij Your Floor®.

Wandbekleding voor een betere gezondheid
De luchtvochtigheid in ruimtes met hout is stabieler dan in vertrekken zonder hout. Met een houten wandbekleding zorgt u voor een stabieler binnenklimaat, wat bijdraagt aan een betere gezondheid. U kunt van de houten wandbekleding van Your Floor® jarenlang genieten omdat wij gebruik maken van duurzaam materiaal.

Wandbekleding makkelijk te monteren
De wandbekleding van Your Floor® is onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te monteren. De montage van wandbekleding neemt weinig tijd in beslag en bovendien creëert u met wandbekleding in een handomdraai een geheel nieuwe sfeer in huis. Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen voor de mogelijkheden in uw interieur!