De tijdloze schoonheid van een houten vloer is sfeerbepalend voor de woning. Een houten vloer brengt warmte en uitstraling in uw interieur. De vele afwerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de houten vloer helemaal naar uw wens is. Als het design met zorg is uitgekozen en aansluit op de interieurstijl en ambiance die men wenst te creëren, dan geeft uw nieuwe vloer u het juiste gevoel en de gewenste sfeer.

Multiplank vloeren ( ook wel Duo plank vloeren of Lamelparket ) is een KANT EN KLAAR Parket met een massief houten robuuste toplaag (3 tot 8mm). Een van de belangrijkste functies hebben de multiplex tussenlagen, waar veel onderzoek naar is gedaan. De samenstelling van deze lagen zijn optimaal, elk vloerdeel is opgebouwd uit verschillende lagen zodat werken nagenoeg is uitgesloten en de plank volledig is gestabiliseerd. Tevens zijn de planken gegarandeerd vocht bestendig en zijn geschikt om op vloerverwarming gelegd te worden.

De vloer wordt meestal zwevend gelegd op een dampdichte ondervloer, maar kan ook direct op het beton of spaanplaat ondervloer worden verlijmd. Het lamelparket is zowel gelakt als geolied in vele kleurdesigns verkrijgbaar. Lamelplanken zijn ook voorgestopt geschuurd en onbehandeld te verkrijgen, waarna u ze zelf op kleur kunt maken en afwerken met olie of lak. Dit verzorgen wij uiteraard ook graag voor u.

Wij zijn dealer van Heywood vloeren, Ambiant Parket, FB Houten vloeren, Your Floor houten vloeren en hebben tevens een hele mooie eigen collectie Houten vloeren.

Tevens hebben wij een prachtig uitgebreid assortiment speciaal met de hand verouderde 'soft touch' planken en visgraat-vloeren met natuurlijke open verouderde scheuren en karakteristieke, verouderde noesten. Dit zijn Europees Eiken vloeren op een ondergrond van WBP Berken multiplex, met handgemaakte/geschraapte vierzijdige velling. De vloeren zijn in vele maatvoeringen en bewerkingen te verkrijgen

Ook maken wij houten vloeren “custom” made en kunnen naar wens van de klant worden verouderd, geborsteld, gerookt, geschaafd en met vele kleuren worden behandeld.

Ben je de mooie houten vloer waar jij naar op zoek bent niet tegen gekomen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het realiseren van jouw droomvloer.

De vloerdelen zijn van 18 tot 30cm breed en tot wel 3 meter lang te verkrijgen