Een bewuste keus, de tijdloze schoonheid van een houten vloer. Elk vloerdeel is opgebouwd uit verschillende lagen met eigen kenmerken en functies.

Uw oude trap een doorn in het oog?

Of is er sprake van beschadigingen en vale plekken in het hout of vloerbedekking.

Traprenovate biedt uitkomst! Bij ons bent u op het juiste adres voor een complete traprenovatie eventueel met bijpassende vloer

Bij traprenovatie is het mogelijk om uw trap te voorzien van Laminaat PVC of of Hout met een antislip profiel, waarbij u altijd veilig de trap op en af kunt.

Traprenovatie beschouwen wij als een ambacht en vraagt de nodige aandacht en expertise, net zoals het leggen van een mooie vloer. Alle werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een vakkundig opgeleide traprenovateur, zodat het resultaat altijd Tiptop is.

Het renoveren van uw trap is over het algemeen binnen een dag klaar, waarbij de meeste werkzaamheden buitenshuis Worden verricht. Dus geen rommel in huis!

Na de traprenovatie is uw trap weer als nieuw, waarbij meestal na het plaatsen van de traptreden vervelende kraken van uw oude trap ook tot het verleden behoren.

Ook stofferen wij uw trap graag met een mooi stuk tapijt.

Bij een traprenovatie kiest u niet alleen welke behandeling de trap zelf moet krijgen, u kunt ook kiezen uit talloze accessoires die de uitstraling van uw trappenhuis nog meer benadrukken. Daarnaast heeft u de keuze uit vele soorten leuningen. Gaat u voor modern en strak? Kies dan een voor een RVS of aluminium leuning. Heeft uw woning een romantische traditionele, warme uitstraling? Kies dan een eiken trapleuning in exact dezelfde kleur als uw gerenoveerde trap.

Het werkgebied van TipTop Vloeren is de gehele provincie Noord-Holland. Onze showroom is gevestigd in Den Helder. Is dit niet in de buurt, geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij u thuis voor een demonstratie en advies. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

Wat verstaan wij onder een complete traprenovatie.


  • Zowel dichte- als opentrappen;
  • Uitgevoerd in echt hout, laminaat of PVC;
  • De constructie van uw trap word niet aangetast;
  • Zijkanten (wangen) kunnen ook gerenoveerd worden;
  • Bijpassende leuning, lambrisering of vensterbank! Geen probleem;
  • Bijpassend bordes of overloop? Vanzelfsprekend!

Wij renoveren uw trap volledig naar wens!

Kom eens langs in onze showroom en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw trap.

Uw hele huis! Vloeren en trap(pen) doen we graagNeem contact op