Zoekt u een slijtvaste vloer die weinig onderhoud vergt en toch een natuurgetrouwe uitstraling heeft, dan is een PVC vloer iets voor u.

Pvc vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen pvc. Pvc vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

Waarom een pvc vloer?
De pvc vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. En dat is ook niet zo gek want de pvc vloer heeft u veel te bieden. Pvc vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. Pvc staat erom bekend geluiddempend te werken, het verminderd dus omgeving- en contactgeluiden. Pvc is tevens zeer geschikt in de combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling Pvc vloeren zijn dankzij de huidige technieken niet of nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Waarschijnlijk heeft u al tal keren over een pvc vloer gelopen zonder dat u het in de gaten had. PVC vloeren winnen steeds meer terrein en zijn geschikt voor in winkels, showrooms, huiskamers, toiletruimtes, badkamers, bijkeukens en slaapkamers. Bij TipTop Vloeren vindt u voordelig PVC vloeren, goede kwaliteit en uitstekende service. Daarnaast beschikken wij over ervaren PVC vloerenleggers. Het beste is om de PVC parketstroken of PVC tegels te laten leggen door een professionele parketteur. De ondergrond (indien die van beton is) moet altijd eerst worden geëgaliseerd alvorens de PVC stroken erop verlijmd kunnen worden. Dit egaliseren is bij onze legprijs inbegrepen. Indien u een houten ondergrond heeft, moeten er speciale ondervloerplaten worden gelegd, waarop de PVC stroken verlijmd worden. Er is ook PVC verkrijgbaar met een klik systeem! Deze kunnen prima door een doe-het-zelver gelegd worden. Deze klik vloeren zijn o.a. te verkrijgen van Beautyfloor, Ambiant, Wicanders, Vinyl concept, Gerflor, Quickstep en Parador.

Enkele voordelen van PVC vloeren:


  • PVC vloeren vergen weinig onderhoud, stofzuigen en af en toe vochtig afnemen;
  • Een PVC vloer is een stille vloer, weinig loopgeluid;
  • PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming, ook in combinatie met vloerkoeling;
  • Een PVC vloer zet niet uit en krimpt niet omdat ze geen vocht opnemen;
  • Een PVC vloer kan tegen een stootje en zijn waterbestendig;
  • Natuurgetrouwe uitstraling;
  • Vele decoratieve mogelijkheden.

Enkele merken PVC vloeren die wij voeren zijn TFD Ambiant, M-Flor, Quickstep, Gerflor, Laguna, Podium, Vinyl concept etcNeem contact op